Kirjoittaminen on jäänyt vähän vähemmälle, kun tuntuu, että päivissä ei tunnit riitä.Varsinkin nyt, kun olen käynyt äitiä auttelemassa, kun äidillä täystettiin polvi ja eilen isäni kaatui postilaatikolla käydessään ja mursi tosi pahasti nilkkansa (murtui 3 eri kodasta). Tänään nilkka leikattiin ja viikonlopun yli on sairaalassa. Kulkevat nyt kummatkin kepeillä.

Eilen vein Jennan mun porukoille päikkäreille, kävin hakemassa isäni yksityiseltä lääkäriasemalta, mihin mieheni oli hänet vienyt ennen töihin menoa ja vein sairaalaan. Sitten lastasin porukoiden tai siis oikeastaan mun koiran autoon, kun äiti ei voi ulkoiluttaa Oskua keppien kanssa ja vein muutamaksi päiväksi hoitoon. Osku on siis mun porukoilla sijoituksessa, kun mies on allerginen. Kävin kaupassa ja ajoin porukoille ja lastattiin mummi ja Jenna autoon ja ajettiin meille tekemään ruokaa. Iida oli siis mun mukana koko ajan. Tultiin meille ja tehtiin ruokaa ja touhuttiin lasten kanssa. Laitettiin neidit nukkumaan ja mies heitti mun äidin sit kotiin, kun kotiutu töistä.

Tänään mentiin neitien kanssa aamupäivällä hakemaan kameraa, joka eilen unohtu porukoille, nii lähdettiinkin porukalla käymään  Pentikillä ja yhdessä kukkakaupassa, missä on ihania sisustusjuttuja. Sit tultiin meille syömään ja Jenna jäi iskän kanssa kotiin päikkäreille, kun mies just sopivasti kotiutu aamuvuorosta. Lähdettiin viemään Iidan kanssa äitiä kotiin, mutta eksyttiin matkalla kuitenkin mm. Sinooperiin ja ruokakauppaan ja lopulta oltiin kotona ilta kuudelta.

Ja se kamera on edelleen siellä porukoilla.

Pitää huomenna mennä hekemaan se sieltä, mutta ei auta ottaa äitiä kyytiin, kun ei tiedä, mihin sitä taas eksyy. =)

Ja Jenna oli nukkunu tosi hyvin porukoilla, vaikka ei ole koskaan siellä ennen nukkunut. Osku kun on aika touhukas lappis, niin porukat on aina halunnu tulla meille, kun ollaan tarvittu apua, ettei Oskua tarvitse eristää veräjällä eri huoneeseen lapsen/lapsien kanssa. Ollaan toki käyty usein siellä, mutta sillon paikalla on ollut enemmän porukkaa katsomassa niin koiran kun lapsenkin perään.

Mutta nyt pitää kömpiä nukkumaan. Mies on portsarina paikallisessa yökerhossa ja jotenkin aina sillon, kun mies ei ole kotona patistamassa nukkumaan, unohdun koneelle. Jenna herää joka aamu tasan 6.50 ja Iida 1-2kertaa yön aikana syömään, niin olis hyvä mennä hyvissä ajoin nukkumaan.

Huomenna olis pitänyt olla kummitytön 3-vee synttärit, mutta siellä ollaan flunssassa, niin ei viitsitä mennä. Pitää mennä sitten käymään, kun ovat terveitä.