Vihdoinkin törmäsin kameran piuhaan ja pääsen laittelemaan muutamia kuvia.

Tehtiin viime viikolla iltapalaksi
rieskarullia.



  • 1 pkt rieskoja
  • 200 g ylikypsää kinkkua
  • 200 g paprika-chilituorejuustoa(me käytettiin valkosipuli) 
  • muutama teelusikallinen majoneesia
  • 1 maustekurkku
  • pari tomaattia

Pilko kinkku, kurkku ja tomaatti pieneksi. Sekoita ne majoneesin ja tuorejuuston kanssa sekaisin. Levitä täytettä rieskan päälle ja rullaa..


Viikonloppuna tarjosin porukoille turkinpippuri-valkosuklaajuustokakkua:



Pohja:
Digestive-keksejä
rasvaa

Massa:
purkki Flora Vispiä
vaniljarahkaa
liivatetta
tilkka maitoa(johon liivate sulatetaan)
valkoista suklaata
turkinpippurirouhetta

Tämä kakku oli kaikkien mielestä tosi hyvää!



Sitten piti vielä kokeilla
turkinpippuri-valkosuklaakonvehteja:





Ja vielä itse leipuri:


 

200 g valkosuklaata

2 rkl Turkinpippuri-murskaa

Sulata ja temperoi valkosuklaa. Sekoita joukkoon Turkinpippuri-murska. Lusikoi muotteihin tai käytä apuna kertakäyttöistä pursotuspussia tai pakastuspussia, jonka kulma on leikattu saksilla auki. Heiluta konvehtivuokaa niin, että pinta tasoittuu ja ilmakuplat nousevat pintaan ja hajoavat. Laita jääkaappiin jähmettymään. Kumoa vuoka leivinpaperin päälle. Auta konvehteja irtoamaan hieman vuokaa kopsuttelemalla. Lisää juhlavuutta tarjoiluun saat laittamalla konvehdit alumiinisiin vuokiin.

Lisää ohjeita suklaan käsittelyyn mm. temperointiin löytyy tosiaan tuolta Kinuskikissan blogista!

Viimeiseksi kuvaa tekemästäni Dajm-valkosuklaajuustokakusta, joka oli tarjolla kolmekymppiskahveillani.